Rólam
2016. június 06. írta: apacuka78

Rólam

avagy egy blog margójára

Sziasztok!

Csilla vagyok. Laktózérzékeny. Mivel szeretném jelenlegi alakomat hosszútávon is megőrizni, ezért sem cukrot, sem fehér lisztet nem fogyasztok. Helyzetemet a munkám egyáltalán nem könnyíti meg. Egy sütő-, cukrász- és édesipari cégnél dolgozom termékszakértőként. Feladatom a területemen lévő pékségek, cukrászdák, éttermek, csokikészítő műhelyek látogatása, ismertetése cégünk termékeivel. Hogy ellen tudjak állni az ügyfeleim finomabbnál finomabb - ámde tejet tartalmazó - süteményeinek, otthon készítek magamnak csemegéket.

A blogot azért indítottam, hogy segítsek azoknak a "sorstársaimnak", akik hasonló cipőben járnak, mint én és akiknél szintén mindennapos a kérdés: "Mit főzzek ma?"

Éppen ezért nemcsak édességek, hanem főételek, levesek receptjét is megosztom veletek, amik itthon már beváltak és nem okoznak semmiféle tünetet.

Ezen kívül szeretném felhívni a figyelmet az újdonságokra, hírekre, akciókra, termékekre, amik fontosak lehetnek mindannyiunknak.

Röviden ennyi.

Üdv:

Cs.

A bejegyzés trackback címe:

https://tejcukormentesen.blog.hu/api/trackback/id/tr118784224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása